[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”3″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ shape_dividers=””][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text_size=”fontsize-155944″]

An extension to the rear of the house created a family kitchen. The double sliding doors across the width of the house open it up to the garden.

[/vc_custom_heading][vc_gallery el_id=”gallery-778475″ isotope_mode=”cellsByRow” medias=”82898,82899,82900,82906,82902,82903,82904,82905,82901,82907,82908,82909,82910,82911,82912,82913,82914″ style_preset=”metro” gutter_size=”3″ screen_lg=”1000″ screen_md=”600″ screen_sm=”480″ single_width=”3″ single_overlay_opacity=”50″ single_padding=”2″ title=”Design and renovation of a historical house in Eindhoven”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *